Draaimolen

Draaimolen De Carrousel

Stoer op de motor, veilig achter het stuur van die mooie wagen of trots op de rug van dat mooie dier. Het kan allemaal in onze draaimolen De Carrousel! Zorg er dus voor dat deze attractie niet op uw feest ontbreekt. Uw jeugdige bezoeker heeft keuze uit 16  figuren om een ritje op of in te maken. Deze draaimolen is geschikt voor 16 kinderen tussen de 1 en 10 jaar oud. Vindt u uw kind nog te jong om alleen mee te draaien of vindt uw kind het wel erg spannend? Geen probleem, u mag uw kind altijd begeleiden! Deze draaimolen kunt u niet huren zonder begeleiding. De kinderzweefmolen word altijd begeleid door één of twee begeleiders van JK Attractieverhuur.

De draaimolen heeft een doorsnede van 5 meter en een hoogte van 3,8 meter en moet worden aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt.

Huurprijs draaimolen De Carrousel:

  • Halve dag incl. begeleiding € 450,00;
  • elke uur extra komt er € 75,00 bij

Mini Draaimolen bakfiets

Onze muzikant speelt accordeon en hij fietst de kleinsten onder u op zijn bakfiets in het rond. De kinderen draaien hun rondjes op deze bijzondere draaimolen, terwijl ze kunnen genieten van de liedjes die voor ze worden gezongen. Per ronde is er plek voor vier kinderen tussen de twee en vijf jaar.

Huurprijs Mini draaimolen bakfiets:

  • Maximaal 2 uren incl. begeleiding € 350,00;

Heeft u interesse en wilt u een draaimolen huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag vriendelijke te woord en we kijken u al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijke tot snel.


Interesse? neem contact op