Springkussens

Springkussens huren

Klimtoren Springkussen

Onze klimtoren springkussen is één van onze toppers in de categorie springkussens: Hij is een blikvanger voor uw braderie, uw personeelsfeestje of voor een andere speciale gelegenheid. Als ware aapjes kunnen de kinderen de toren in klimmen, om vervolgens echte apenstreken uit te halen, of gewoon lekker te gaan springen.

U kunt het springkussen huren met of zonder begeleiding.

De klimtoren heeft een lengte van 7 meter, een breedte van 7 meter en een hoogte van 4,6 meter. Er kunnen veel kinderen tegelijk van dit luchtkussen genieten, er is genoeg ruimte om te klimmen of te springen. Dit springkussen moet worden aangesloten op 2 blowers van 230 volt.

De klimtoren springkussen voldoet aan alle wettelijke eisen.

Huurprijs Springkussens Klimtoren:

  • Halve dag € 150,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 250,00;

Multi Play springkussen Boerderij

Wilt u dat de kinderen zich lekker uit kunnen leven? Dan staat dit luchtkussen garant voor succes. Uw jeugdige gasten zullen op dit springkussen helemaal uit hun bol kunnen gaan. Via de klimwand omhoog, om via de glijbaan naar beneden te gaan, waarop ze tussen de obstakels door zigzaggen, om vervolgens nog even lekker te kunnen springen: het mag allemaal!

U kunt het springkussen huren met of zonder begeleiding.

Dit Multi Play springkussen heeft een lengte van 5,40 meter, een breedte van 3,70 meter en een hoogte van 2,80 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt.

De Multi Play springkussen voldoet aan alle wettelijke eisen.

Huurprijs Multi Play springkussen Boerderij:

  • Halve dag € 100,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 175,00;

Springkussen  met dak

U heeft geen idee wat voor weer het wordt tijdens uw evenement, maar u wilt wel gegarandeerd succes voor de kinderen. Wij hebben voor u een fantastisch springkussen! Of het nu een regenachtige herfstdag of een zonovergoten zomerdag is: op dit springkussen hebben uw kleinste gasten altijd plezier.

U kunt het springkussen huren met of zonder begeleiding.

Dit springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 4 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt.

Springkussen dak voldoet aan alle wettelijke eisen.

Huurprijs Overdekt springkussen:

  • Halve dag € 80,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 160,00;

Springkussen Happy Party overdekt

Deze fantastische springkussen met mooie kleuren is uw feest compleet.

Dit springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 3,5 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt.

De springkussen Happy Party voldoet aan alle wettelijke eisen.

U kunt het springkussen huren met of zonder begeleiding.

Huurprijs springkussen Happy Party:

  • Halve dag € 80,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 160,00;

 

Heeft u interesse en wilt u  springkussens huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op