Springkussens

Springkussen huren

Klimtoren Springkussen

Is een van onze toppers in de categorie springkussens: Hij is een blikvanger voor uw braderie, uw personeelsfeestje of voor een andere speciale gelegenheid. Als ware aapjes kunnen de kinderen de toren in klimmen, om vervolgens echte apenstreken uit te halen, of gewoon lekker te gaan springen.

U kunt een springkussen huren met of zonder begeleiding.

Deze klimtoren heeft een lengte van 7 meter, een breedte van 7 meter en een hoogte van 4,6 meter. Er kunnen veel kinderen tegelijk van dit luchtkussen genieten, er is genoeg ruimte om te klimmen of te springen. Dit springkussen moet worden aangesloten op 2 blowers van 230 volt.

Huurprijs Springkussens Klimtoren:

  • Halve dag € 150,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 250,00;

Multi Play springkussen Boerderij

Wilt u dat de kinderen zich lekker uit kunnen leven? Dan staat dit luchtkussen garant voor succes. Uw jeugdige gasten zullen op dit springkussen helemaal uit hun bol kunnen gaan. Via de klimwand omhoog, om via de glijbaan naar beneden te gaan, waarop ze tussen de obstakels door zigzaggen, om vervolgens nog even lekker te kunnen springen: het mag allemaal!

U kunt een springkussen huren met of zonder begeleiding.

Dit Multi Play springkussen heeft een lengte van 5,40 meter, een breedte van 3,70 meter en een hoogte van 2,80 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt.

Huurprijs Multi Play springkussen Boerderij:

  • Halve dag € 100,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 175,00;

Springkussen Clown met dak

U heeft geen idee wat voor weer het wordt tijdens uw evenement, maar u wilt wel gegarandeerd succes voor de kinderen.Wij hebben voor u een fantastisch springkussen! Een regenachtige herfstdag of een zonovergoten zomerdag: op dit springkussen hebben uw kleinste gasten altijd plezier.

U kunt een springkussen huren met of zonder begeleiding.

Dit springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 3 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt

Huurprijs Overdekt springkussen Clown:

  • Halve dag € 75,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 150,00;

Springkussen happy party overdekt

Deze fantastische springkussen met mooie kleuren is uw feest compleet.

Dit springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 3,5 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt

Huurprijs springkussen Happy Party:

  • Halve dag € 75,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 150,00;

 

Heeft u interesse en wilt u een springkussen huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op