Treinen

Treinen huren

Wilt u een leuke attractie op een dorpsfeest of evenement huren? Neem dan onze trein, die kan overal neergezet worden op een plaats. Het wordt snel op en afgebouwd. Heelveel kinderen willen graag een rondje in onze trein. De treinen mogen op de openbare weg en ze zijn snel klaar voor gebruik.  De treinen doen uw verbeelding spreken: Er komt rook uit de schoorsteen van de Mini Express. Bij JK Attractieverhuur huurt u een trein inclusief machinist op basis van 4 uren, maar wilt u extra uren? Dat is natuurlijk mogelijk!

Mini Express

Onze exclusieve kindertrein met 20 zitplaatsen is een echte topper. Deze trein die wordt bestuurd door een machinist van JK Attractieverhuur. Er komt natuurlijk ook echt rook uit de schoorsteen van de Mini Express. Behalve  is onze Mini Express ook praktisch: hij heeft geen rails nodig, omdat hij op luchtbanden rijdt, dus iedereen over het hele feestterrein kan een ritje maken.

De Mini Express is 9 meter lang, 1,60 breed en heeft een draaicirkel van 4,5 meter. De Mini Express rijdt op diesel.

Huurprijs Mini Express:

  • Halve dag incl. machinist € 350,00;
  • elke uur extra komt er € 75; bij

 

Kindertreintje huren

 

 

 

Heeft u interesse en wilt u een kindertrein huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.

 


Interesse? neem contact op